Nume si adresă:

ELECTROMETALURGIE SRL
str. Stadionului nr. 92
551105 Mediaş
TEL +40 369 808 456
Fax +40 369 808 464
info@electrometalurgie.ro
www.electrometalurgie.com

Nr. înregistrare
O.R.C. - T.S. - J32/1003/2006

Nr. de identificare în scopuri de TVA
C.U.I. – RO18839170

Director general:
Catalin Seiciau, Norbert Turba, Gerd Renner

Concept, proiectare și implementare:
MAINYOULA.DESIGN - Manuela Plate // www.mainyoula.design




DECLINAREA RESPONSABILITAȚII SITE-ULUI

Toate informațiile conținute în acest site sunt furnizate doar în scopuri de informare generală. Informațiile sunt furnizate de https://www.electrometalurgie.com/, https://www.electrometalurgie.com/shop/,https://www.electrometalurgie.com/em/, proprietate a ELECTROMETALURGIE SRL.

ELECTROMETALURGIE SRL declină orice responsabilitate pentru utilizarea datelor sau informațiilor incluse în acest site. Prin urmare, utilizatorii au obligația de a-și lua toate măsurile de precauție necesare înainte de a folosi aceste date, pe care le utilizează pe riscul propriu. În timp ce ne străduim să păstrăm informațiile actualizate și corecte, nu facem nicio declarație sau garanție de orice fel, expresă sau implicită, cu privire la integralitatea, acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea în ceea ce privește site-ul web sau informațiile ori grafica aferentă conținute pe site în orice scop. În cazul în care ne sunt semnalate erori, vom încerca să le corectăm.

În niciun caz ELECTROMETALURGIE SRL nu este răspunzătoare pentru nicio pierdere sau daună, inclusiv, fără limitare, pierderi sau daune directe sau indirecte care rezultă din pierderea datelor sau a profiturilor care decurg din sau în legătură cu utilizarea acestui site. Toate eforturile sunt făcute pentru a menține site-ul în funcțiune fără probleme. Cu toate acestea, ELECTROMETALURGIE SRL nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzătoare pentru faptul că site-ul web este temporar indisponibil din cauza unor probleme tehnice care nu pot fi controlate de noi.


INFORMAȚII PRIVIND DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul site-ului ELECTROMETALURGIE SRL incluzând, dar fără a se limita la însemnele grafice, denumirile, mărcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a societății ELECTROMETALURGIE SRL, simboluri, imagini, texte, fișiere multimedia) sunt proprietatea ELECTROMETALURGIE SRL și nu pot fi preluate și/sau folosite fără acordul prealabil scris al proprietarului.

Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informații de pe acest site, pentru a le folosi doar în scop personal, non-comercial și fără a le șterge sau modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site în alte scopuri decât de informare, respectiv utilizare în calitate de client, este strict interzisă.

Prin accesarea acestui site, vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marcă comercială sau marca de producție, fabricație sau de servicii, texte, documente și fișiere media prezentate pe acest site sunt deținute de către ELECTROMETALURGIE SRL și nu pot fi utilizate de către utilizator, decât în scop informativ. ELECTROMETALURGIE SRL uza de mijloace legale în măsura în care drepturile de proprietate intelectuală și drepturile de autor sunt încălcate.

În cazul în care ELECTROMETALURGIE SRL conferă utilizatorului/clientului dreptul de a utiliza într-un anumit fel conținutul site-ului, acesta îl va utiliza numai în scopul în care a fost definit și numai pentru perioada definită în acord. Orice modificare neautorizată a site-ului este interzisă.

Cumpărătorul nu va face publice, unor terți, prin orice mijloace, nicio informație cu caracter privat primită de la vânzător, sub sancțiunea obligării acestuia la plata de daune interese.

Vânzătorul își rezerva dreptul a folosi informațiile furnizate de către cumpărător în vederea realizării contractului la distanță. ELECTROMETALURGIE SRL își rezerva dreptul, în baza acordului utilizatorului, de a stoca și folosi în interes propriu, în scopul realizării activităților de marketing, orice informație furnizată de către cumpărător prin intermediul site-ului https://www.electrometalurgie.com/shop/ sau https://www.electrometalurgie.com/. De asemenea el nu va furniza niciunei terțe persoane informațiile primite de la cumpărător, cu excepția partenerilor agreați, furnizori de servicii cu care există un contract prin care se protejează aceste date primite de la cumpărător.

Credite de imagine:
8vfanrf - 53778178 - 123rf.com // peterschreibermedia - 125507992 - 123rf.com // roccoherrmann - 125587241 - 123rf.com // Foto: 3D-Modell - GebäudeRumänien/ Grafikdesigner // Foto: Gruppenfoto - Mitarbeiter/ Louis Renner GmbH // Foto: Werkshalle/ Louis Renner GmbH // Foto: Labor/ Louis Renner GmbH // Foto: Rundstäbe-Scheiben/ Louis Renner GmbH // Foto: W-Korngrösseverteilung/ Louis Renner GmbH // Foto: Rundstäbe/ Louis Renner GmbH // Foto: Rundstäbe-Vierkantstäbe/ Louis Renner GmbH